Lucie Vondráčková tajila chlapa: Nehodil se jí do krámu!

Lucie Vondráčková 9

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. srpna 2019 14:56 | Aktualizováno: 13. srpna 2019 22:47

Lucie Vondráčková má v životě nového muže. Společně je přistihli na cestě do Kanady, kde zpěvačka a herečka strávila předcházejících několik let. Vztah se snažila utajit kvůli rozvodové bitvě s hokejistou Tomášem Plekancem.

„Do Montrealu… pro kufry.“ Ale rozhodně ne sama. To už Lucie Vondráčková v dnešní instastory zapomněla zmínit. Podle informací Expresu má oblíbená zpěvačka a herečka po svém boku nového chlapa. Napodobila tedy manžela Tomáše Plekance, který už s tenistkou Lucií Šafářovou dokonce čeká dítě.

„Lucka nechce, aby to kdokoliv věděl, ale je zamilovaná. Nehodí se jí sice, aby to vyšlo před rozvodovou bitvou najevo, ale už má také nového partnera,“ prozradil Expresu zdroj z okolí Vondráčkové, která se měla s velkou novinkou z osobního života svěřit svým nejbližším kamarádkám.

Kdo je tajemným mužem, kterého s ní fotografové zmíněného serveru přistihli? „Mělo by jít o učitele parkouru jejich synů,“ dodal informátor. Jmenuje se Tomáš Zonyga a přátelé mu říkají „Zony“. Osobně ho má znát i Plekanec, jelikož syny na pohybový kroužek vodí.

Když tedy Vondráčková před časem jedné z fanynek napsala, že teď nehledá chlapa, tak nejspíš nelhala. Myslela to však jinak, než se všichni domnívali. Nejspíš už randila právě s učitelem parkouru, a tak už se nemusela porozhlížet po nikom jiném.

Vondráčková je stále vdaná za Plekance, kterého si vzala v červnu roku 2011. Téhož roku se jim narodil syn Matyáš a v roce 2015 pak další chlapec Adam. Loni se manželé rozešli a v současnosti se rozvádějí.

Témata: Lucie Vondráčková