Tenistka Andrea Hlaváčková je maminkou: Má dceru Isabellu!

Andrea Hlaváčková s manželem a dcerou 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. srpna 2019 11:33

Česká tenistka Andrea Hlaváčková se před pár dny stala maminkou. S italským manželem Fabriziem Sestinim přivítali na světě dceru Isabellu. Grandslamová vítězka a olympijská medailistka je štěstím bez sebe, ačkoliv první dny mateřství jsou pořádně náročné.

„Přivítejte na svět Isabellku.“ Těmito slovy dnes tenistka Andrea Sestini Hlaváčková oznámila, že je novopečenou maminkou. Spolu s manželem Fabriziem Sestinim se dočkali dcery, která se možná jednoho dne vydá ve šlépějích matky, která je dvojnásobnou grandslamovou vítězkou či olympijskou medailistkou z her v Londýně.

Mateřství je ale evidentně náročnější než tenis. „Na světě je pár dní a už nás oba zaměstnává víc, jak mě cokoliv kdy zaměstnalo. Zvládli jsme to ale všechno společně a mám to největší štěstí na světě,“ svěřila se třiatřicetiletá rodačka z Plzně.

„To nemluvím jen o tý prďole, co mě každý dvě hodiny budí, kouše do bradavek anebo potřebuje nějakou jinou přísně tajnou aktivitu, kterou zatím absolutně nezkušeně hledám a velmi často tápu,“ přiznala Hlaváčková.

Pro manžela, za kterého se provdala před dvěma lety, měla jen slova obdivu. „Mluvím hlavně o Fabrim, který to celé dal a dává absolutně tak, jak jsem čekala, a je to prostě můj božan,“ dodala na adresu někdejšího tenisty a tour manažera okruhů ATP i WTA.

Pod příspěvkem se samozřejmě ihned objevila spousta gratulací, často od lidí z tenisového světa, spoluhráček i soupeřek. Ozvali se však i herečky Andrea Kerestešová Růžičková a Kateřina Klausová či známý moderátor Míra Hejda.

Témata: Andrea Hlaváčková