Láďa Hruška si vyslechl krutou diagnózu! Léčbu ale odmítl!

Hruška, Ladislav (moderátor)

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

13. srpna 2019 8:21 | Aktualizováno: 13. srpna 2019 22:47

Kuchtík a kutil Láďa Hruška (41) se od lékařů nedávno dozvěděl nepříjemné zprávy! Vyděsil se, když mu oznámili, že má extrémně vysoký tlak. Jakékoliv léky ale odmítl. Rozhodl se, že se bude léčit po svém!

Láďa Hruška se proslavil díky bláznivým receptům zahrnujícím kuřecí kůžičky nebo bramborákům z tvrdého chleba. Jídla, které Čechům představil, jsou sice levná, ale zřídka kdy zdravá!

On sám už si ale podobné mastné „pochoutky“ dopřávat nemůže! Místo toho se začal stravovat zdravě – neměl totiž na výběr! „Najíždím na zdravou stravu, protože jsem línej cvičit. Na doporučení lékařů jsem si našel takový přírodní vychytávky, jak si vyléčit svoje zdraví,“ prozradil pro Aha! Láďa s tím, že doktoři si s jeho vysokým tlakem nevěděli rady.

Je mu jasné, že se na něm podepsalo právě i nezdravé jídlo! „Stravou a přísadami se to dá hodně ovlivnit, takže snídám jogurt se skořicí, jím sušené švestky a meruňky, které snižují krevní tlak. Je to blbý bavit se ve čtyřiceti o nemocech, ale prostě jsem neměl na výběr,“ posteskl si.

Jedné věci nedokáže odolat. „Jím hodně chilli – i ve vietnamských restauracích se diví, kolik ho sním. Rodina mi to netoleruje, takže si ho tam přisypávám tajně. Podobně jako alkoholik skrytě popíjí za koutem, tak já si dávám velkou dávku do jídla,“ žertuje.

Jakékoliv léky na tlak ale důrazně odmítl. „Udělali jsme takovou gentlemanskou dohodu s lékaři, protože už mi chtěli dát prášky na tlak. A já jsem řekl, tak to teda ne. Jakmile jednou vezmeš, tak pak bereš celý život,“ vysvětluje Láďa Hruška. 

I proto se rozhodl léčit po svém a našel si přírodní vychytávky, které by měly stoprocentně fungovat. A zatím se mu daří dobře. „No tak je aplikuju, až jsem si ten tlak snížil,“ dodává kuchtík, který se proslavil levnými a občas bizarními recepty.

Témata: Ladislav Hruška zdraví