Krainová si kladla podmínky: Žádné štěky, termíny si určím sama!

Simona Krainová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. srpna 2019 21:57

Modelka Simona Krainová má za sebou už několik filmů a brzy si vyzkouší také hraní v seriálu. Jak ale sama přiznala, jednání s ní nebylo vůbec jednoduché. Televizní stanice jí musela jít hodně na ruku.

Simona Krainová není jen modelka, ale i zdatná herečka. V životopise má role v Kamarádovi do deště, sérii Byl jednou jeden polda či snímku Vybíjená. Seriály ovšem dosud odmítala. Teď přijala roli v nekonečném „nováckém“ seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Původně si přitom neuměla něco takového vůbec představit. „Řekla jsem, že mám svou práci a také dost cestuju. Řekla jsem jim, že to není reálné, protože v dost natáčecích termínech nejsem v Česku,“ popsala Expresu.

Jak je tedy možné, že nakonec skončila ruka v rukávě? „Oni mi ale zavolali, že z toho nějak vykličkujeme. Stáli o mě, ale nebylo to násilné. Naše debaty nebyly vyhrocené. Jdou mi na ruku,“ pochlubila se Krainová.

Modelka si ovšem kladla i další podmínky. „Řekla jsem, že nechci žádný štěky, že mě to jinak nezajímá. Nemám velkou roli, ale podstatnou,“ řekla na rovinu s tím, že bude hrát právničku. 

Témata: Simona Krainová