Agáta Prachařová: Podívejte se, jak v Izraeli krotí vlny!

Agáta Prachařová 9

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. srpna 2019 20:35

Agáta Prachařová je zpátky v milované Izraeli, kam vyrazila především kvůli své nové vášni - surfování. Podívejte se, jak se za pouhých pár měsíců naučila krotit vlny.

Agáta Prachařová se po několika týdnech opět vrátila do Izraele, kde žije její maminka Veronika Žilková, která zde doprovází manžela Martina Stropnického na diplomatické misi. Nebyla by to Agáta, kdyby cestu nedokumentovala na Instagramu, ten je zatím plný jedné jediné věci. 

Surfování. Modelka a moderátorka mu propadla při své první návštěvě a tentokrát už vzala na prkno i syna Kryšpína, což v komentářích pod jedním videem ocenila i jiná hvězdná maminka, herečka Mahulena Bočanová. Sama Agáta už evidentně krotí vlny velice dobře.

Nikdo netuší, zdali měla Prachařová opět nějaký dobrý důvod k odjezdu z Česka do Izraele, ale na snímcích působí šťastně a spokojeně. Podle některých informací se navíc s manželem Jakubem nedávno udobřila, takže podobné vysvětlení jako před pár měsíci se nenabízí.

Tehdy totiž v Izraeli sbírala síly během údajné krize, která měla tou dobou probíhat mezi ní a jejím mužem. Nyní to však vypadá, že už je mezi nimi zase všechno v pořádku, ačkoliv po Jakubovi není ani vidu ani slechu.

Témata: Agáta Hanychová