Eva Decastelo odhodila stud: Na téhle FOTCE vůbec nic neskrývá!

Eva Decastelo 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

12. srpna 2019 9:38

Eva Decastelo se všem ukázala v celé své kráse! Odhodila zábrany a zveřejnila fotku, na které nic neskrývá!

Moderátorka Eva Decastelo patří k nejvýraznějším kráskám českého šoubyznysu! Jenže i ona často spoléhá na pomoc techniky. „Prakticky všechny fotky, které sem dávám jsou upravené. Buď retuší nebo alespoň filtry. Chodí pak spousta zpráv, jak jsem úžasná, jak nevypadám na svůj věk atd.,“ přiznává bez obalu Eva.

Jenže si uvědomuje, že čas nezastaví a že by si lidé měli umět svůj věk přiznat! „Ale čas od času by si člověk měl přiznat pravdu a jít s kůží na trh. Za měsíc mi bude 41, mám úžasné děti, skvělého manžela a práci, která mě baví.

I proto se výjimečně pochlubila jednou neupravenou a úplně přirozenou fotkou, na které se ukázala v celé své kráse! „ A takhle mě vidí oni. Bez retuše, bez filtrů a většinou i bez make upu. A pořád jsou se mnou. Tohle jsem já,“ píše u zmíněné fotky.

„Mějme se rádi, takoví jací jsme,“ vzkazuje všem svým fanouškům.

Její „coming out“ ocenil například bývalý bulvárník a současný řeporyjský starosta Pavel Novotný. Podle něj Eva decastelo vypadá skvěle i bez příkras! „Musím zopakovat: jedna z mála hezčích bytostí v branži než jsem já,“ směje se Novotný.

Témata: Eva Decastelo Pavel Novotný