Těhotná Bittnerová ukázala obří vnady v plavkách: Jsem jako oteklá velryba!

Bittnerová, Miluše 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

12. srpna 2019 8:17 | Aktualizováno: 12. srpna 2019 23:09

Miluše Bitterová (41) už brzy na svět přivede svého prvního potomka. Rozhodně se ale nedá říct, že by její těhotenství, které moderátorka dlouho tajila, probíhalo bez komplikací! Přesto Miluška ukazuje, že vše bere s humorem!

Těhotenství moderátorky Miluše Bittnerové rozhodně není procházka růžovou zahradou. Nejprve se nastávající maminka v polovině května zranila, když udělala špatný krok. Odnesl to její meniskus v pravém koleni, kvůli čemuž je až do porodu odkázána na invalidní vozík.

Pak se od lékařů dozvěděla, že nemůže rodit přirozenou cestou! „Budu muset rodit císařským řezem. Prý to bude pro mé tělo nejšetrnější varianta," prozradila nedávno Blesku zdrcená Miluše.

I přes všechny peripetie ale vnadná moderátorka a herečka v jedné osobě ukazuje, že ji neopouští smysl pro humor. S partnerem se vydala koupat a podělila se s jednou velmi neobvyklou těhotenskou fotkou!

„Velryba na Slapech!!!!! Neškodná, jedna ploutev chorá, zbytek oteklé jako konévka… 9. měsíc rulezzzz. My dva a Mládě,“ napsala Miluška Bittnerová ke snímku, na kterém ukazuje nejen těhotenské bříško, které láskyplně drží její přítel, ale i obří poprsí v titěrných plavkách!

Témata: Miluše Bittnerová těhotenství