Jágr, Kazma a Farna kují pikle: Hokejista prozradil tajemství!

Jaromír Jágr 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. srpna 2019 11:52 | Aktualizováno: 12. srpna 2019 0:38

Jaromír Jágr, Kazma a Ewa Farna. U populární zpěvačky se tento týden objevila zajímavá a zdánlivě nesourodá společnost. Legendární hokejista teď přiznal, co má trojice známých tváří za lubem.

Jak jsme vás v tomto týdnu informovali, Ewa Farna si - nejspíš u příležitosti 26. narozenin - pozvala domů společnost, nechyběl třeba internetový bavič Kamil Bartošek alias Kazma či legendární hokejista Jaromír Jágr. A byl to právě on, kdo prozradil, co se dělo.

„Jestli tohle vyjde! 68.díl Onemanshow je dopsán,“ napsal olympijský šampion na sociální síti Instagram. Celá věc je zatím obestřena tajemstvím, ale Jágr přece jen něco málo naznačil.

„Nic nebudu prozrazovat, jen trochu nastíním. Fanoušci Rytíři Kladno se mohou pomalu připravovat na oslavu. A k tomu vám bude zpívat...“ dodal slavný hokejista a naznačil tak, že se na všem bude podílet i Farna.

Pod příspěvkem se však objevil komentář jednoho z kladenských fanoušků, který měl zajímavý postřeh. „Jsem zvědavej, co z toho vyleze, viděl jsem Kazmu převlečenýho za pořadatele, když Rytíři hráli baráž,“ prozradil Michael.

Kazma je známý tím, že se mu čas od času podaří znemožnit některou z tuzemských celebrit. Naposledy zaskočil populárního moderátora Leoše Mareše. Co má za lubem tentokrát, se nejspíš brzy dozvíme.

Témata: Jaromír Jágr Ewa Farna Kamil Bartošek alias Kazma