Lucie Bílá a všudypřítomná smrt: O koho všechno přišla?

Lucie Bílá 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. srpna 2019 8:59

Lucie Bílá má za sebou opravdu náročné období, kdy přišla hned o několik přátel během pár chvil. Oblíbená zpěvačka se ze svých pocitů terapeuticky vypsala na sociálních sítích. Pozitivní nálada musela na několik dní ustoupit do pozadí.

Lucie Bílá v posledních dnech oplakává jednu ztrátu blízké osoby za druhou. Naposledy ji zaskočil náhlý odchod kartářky a věštkyně Marcely Košanové, jejíž klientkou byla řadu let. Zasáhla ji ovšem i nečekaná smrt architekta a scénografa Michaela Klanga.

„Odchod Michaela Klanga je ztráta, která moje srdce trhá na malé kousky. Byl okouzlující, moudrý, laskavý a krásný od hlavy až k patě,“ svěřila se populární zpěvačka na sociální síti.

Ačkoliv v pátek na posledním rozloučení s Klangem chyběla osobně, přítomna byla alespoň virtuálně. „Sedím v autě na dálnici a cestou sleduji zádušní mši za tohoto úžasného architekta, scenáristu a nemám slov. Láska je láska, život je život. Jsem šťastná, že ho můžu žít, ale někdy fakt zabolí,“ vzkázala.

Tragický byl pro zpěvačku už počátek srpna. „Jeden den je svět růžový a přes noc vám vše kolem zčerná. Odešla mi milovaná kamarádka a k tomu v noci v Otvovicích při vážné autonehodě mladý člověk,“ posteskla si tehdy zpěvačka na Instagramu.

Témata: Lucie Bílá Marcela Košanová