Lucie Bílá musela poslouchat: Přítel Radek byl nekompromisní!

Lucie Bílá a Radek Filipi 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. srpna 2019 20:15

Lucie Bílá objíždí v létě festivaly s metalovou kapelou Arakain, ale na posledním koncertu jako by se jí na pódium ani nechtělo. Její svalnatý přítel Radek Filipi byl ale nekompromisní, což potvrzují záběry ze zákulisí.

Lucie Bílá má prací nabité léto. S klavíristou Petrem Maláskem, manželem herečky Dany Morávkové, objíždí republiku se svými recitály, s kapelou Arakain pak putuje po jednotlivých štacích putovního festivalu po českých hradech. 

Tentokrát se zastavila na moravském hradě Veveří, ale málem tam nevystoupila. Jaksi se totiž zapomněla na zadním sedadle auta a nebýt přítele Radka Filipiho, možná by na pódium cestu opravdu nenašla. Svalovec naštěstí včas zasáhl.

„Nám chybí zpěvačka a ty se tady schováváš,“ překvapil Filipi oblíbenou zpěvačku, která se věnovala úplně jiné činnosti. „Já se neschovávám, já si tady navlíkám. Já si tady navlíkám. Ještě potřebuju, Ráďo, tři, ještě tři,“ odpověděla poté, co se oklepala z prvotního šoku.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Radek FILIPI (@radekfilipi), Srp 9, 2019 v 9:26 PDT

Koncert předchozího interpreta se totiž chýlil ke konci, a tak bylo nutné se začít soustředit na hudbu. „Tak až dozpívá, tak musíš jít,“ vzkázal Filipi partnerce. „Tak jo, slibuju,“ odvětila Bílá a nakonec prsty naznačila, že navlékne ještě čtyři náramky.

Svalovec záběry sdílel na sociální síti s komentářem „příprava na metalový koncert“, ačkoliv Bílá na videu působí jako malé dítě. Na pódiu ovšem bezpochyby podala bezchybný a energický výkon.

Témata: Lucie Bílá Radek Filipi