StarDance a PRVNÍ ZRANĚNÍ: Zopakuje Hanuš scénář „Kopta“?!

Miroslav Hanuš bude tančit s Adrianou Maškovou 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. srpna 2019 17:22 | Aktualizováno: 10. srpna 2019 20:39

Náročná taneční soutěž StarDance si vybírá svou daň, kupříkladu loni z ní Václav Kopta odstoupil kvůli zdravotním potížím dřív, než show začala. Nyní hrozí opakování loňského scénáře u herce Miroslava Hanuše.

Česká televize v červenci představila všechny soutěžící, kteří se na podzim utkají o titul krále a královny tanečního parketu ve StarDance. Jenže nikdy se nedá vyloučit opakování loňského scénáře, kdy Václava Koptu připravilo o účast v soutěži zranění při tréninku.

Otazník nad startem jednoho z účastníků visel i letos. „Máme čtvrtý trénink z deseti, ty tři první odpadly dřív, než začaly, protože jsem si řekl, že se trochu rozběhám a hned jsem si natáhnul nohu,“ popsal Super.cz své zdravotní problémy herec Miroslav Hanuš.

Naštěstí uposlechl lékaře a naordinoval si klid. „Obětoval jsem na to chorvatskou dovolenou, dal jsem si nohu nahoru a nic jsem nedělal,“ prozradil oblíbený herec s tím, že investoval do preparátů, které mu ulevily od problémů.

Jenže vzápětí, když se chtěl zapojit do tréninku, se u něj vyskytly další zdravotní problémy. „Pak jsem zase odpadnul, protože jsem tři dny zvracel,“ vylíčil Hanuš, který už je nyní konečně v plné zátěži.

Na parketu se letos předvedou herci Veronika Kubařová a Matouš Ruml, biatlonistka Gabriela Koukalová, písničkář Xindl X, youtuber Karel Kovář alias Kovy, televizní moderátorka Nora Fridrichová, zpěvačka Tonya Graves, spisovatelka Radka Třeštíková, rybář Jakub Vágner a právě Miroslav Hanuš.

Témata: Miroslav Hanuš StarDance