Těhotná Kerestešová se rozohnila: Taková matka rozhodně nejsem!

Andrea Růžičková (dříve Kerestešová) 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. srpna 2019 12:41

Slovenská herečka Andrea Kerestešová čeká s manželem Mikolášem Růžičkou druhého potomka. Jaká je vlastně matka? Hvězda seriálu Vyprávěj se rázně ujala slova a uvedla řadu věcí na pravou míru.

Herečka Andrea Růžičková, dříve Kerestešová, nedávno oznámila, že se společně s manželem těší na druhého potomka. I to ji možná přesvědčilo k tomu, aby prozradila, jakou výchovu preferuje. Půvabná Slovenka totiž často čelí nejrůznějším dotazům a narážkám fanoušků.

„Nejsem žádná stoprocentní bio nebo eko žena!“ začala rázně svůj proslov a podobným tónem pokračovala dál. „Nejsem bohyně, ani kněžka. Jsem úplně normální obyčejná žena, máma a manželka,“ konstatuje o sobě Růžičková.

Andrea sice přiznala, že inklinuje k přírodním věcem, ale úplně striktní není. „Co se týká stravy, někdy jíme zdravě, ale taky jíme dokonce i párek v rohlíku. A dokonce i solíme a někdy jíme i cukr!“ dodala ironicky slovenská herečka.

Je to jen pár dní, co Růžičková příznivcům na sociální síti prozradila, že je znovu těhotná. S manželem, hudebníkem Mikolášem Růžičkou, už mají doma syna Tobiáše, který v srpnu oslaví druhé narozeniny.

Témata: Andrea Růžičková (dříve Kerestešová)