Ewa Farna v šoku: Jak je tohle možné?

Ewa Farna 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. srpna 2019 11:15 | Aktualizováno: 10. srpna 2019 22:18

Ewa Farna si jako novopečená maminka musí zvykat na spoustu nových věcí, což jí názorně ukázala cesta vlakem s malým synem. Oblíbená zpěvačka během ní totiž učinila zajímavé zjištění, se kterým se svěřila fanouškům na sociální síti.

Je obdivuhodné, kolik toho novopečená maminka Ewa Farna stíhá. Kromě péče o syna se už stihla vrátit na pódia a čas si dokáže najít i na přátele. Dost času také stráví na cestách. Přestože by si bezpochyby mohla dovolit větší luxus, skromně jezdí vlakem. Právě na kolejích ale udělala šokující zjištění.

„Jsem právě zjistila, že když jedu vlakem, tak zaberu čtyři místa, a není to proto, že bych měla boky jako skříň, haha, ale protože mám dítě“ zavtipkovala populární zpěvačka na videu zveřejněném na instagramovém profilu.

Následně začala vysvětlovat, jak je to tedy možné. „Tady mám přebalovací pult, tady mám isofix, protože pak přejíždíme rovnou na koncert autem, takže isofix je potřeba. Tady je autosedačka, tady je kočárek plný věcí,“ ukazuje Farna na záběrech jednotlivé věci.

„Samozřejmě ne mých, protože tam mám tak jednu košili navíc. Já tady mám skromně jedno místečko a jsem šťastná, že ho mám,“ líčí Ewa. „Takže čtyři místa,“ dodala s povzdechem na závěr.

Ewa Farna přivedla na svět prvorozeného syna, kterého má s manželem Martinem Chobotem, počátkem června. Podle dostupných informací se tak stalo v nemocnici ve středočeské Příbrami.

Témata: Ewa Farna