Bílá či Gottová truchlí nad smrtí Košanové: BOLÍ TO!

Lucie Bílá 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. srpna 2019 8:28 | Aktualizováno: 10. srpna 2019 14:01

Koncem července zemřela věštkyně a čarodějnice Marcela Košanová, mezi jejíž klienty patřila i řada slavných tváří, které její náhlý skon nepříjemně překvapil. Truchlí kupříkladu Lucie Bílá či Ivana Gottová.

Včera dorazila smutná zpráva o úmrtí kartářky a věštkyně slavných Marcely Košanové. Žena, která sama sebe označovala za čarodějnici, zemřela 31. července a tuto středu pak v rodinném kruhu proběhlo poslední rozloučení. Kromě rodiny však truchlí i její klientky z řad celebrit.

„Když jsem před pár dny s Marcelkou mluvila, ani ve snu by mne nenapadlo, že ji slyším naposledy. Byla to velká, nádherná, nepřehlédnutelná žena plná síly, optimismu a humoru a to, že odešla, je pro mě obrovská ztráta,“ řekla eXtra.cz Lucie Bílá.

Populární zpěvačka se s Košanovou znala řadu let a navázala s ní intenzivní přátelství. „Jsou to těžké dny,“ posteskla si Bílá, která se vyrovnává s úmrtím hned několika blízkých lidí najednou. „I odchod Michaela Klanga mi rve srdce na malé kousky,“ dodala.

Košanová udržovala dobré vztahy také s manželi Gottovými, legendárnímu zpěvákovi dokonce předpověděla zákeřnou nemoc. „Paní Gottové je odchod Marcely Košanové moc líto, v mysli a srdci si uchová krásné vzpomínky na společná setkávání,“ vzkázala z Bertramky prostřednictvím eXtra.cz mluvčí Aneta Stolzová.

Košanová vystřídala řadu zaměstnání, čarování se věnovala od čtyřiceti, tedy téměř tři desetiletí. Na webových stránkách otevřeně hlásala, že „je čarodějnice a to není snadné“. „I když nás společnost nepřijímá, jak bychom si přály, jsem hrdá na to, že můžu říct ‚jsem čarodějnice‛,“ svěřila se v jednom ze svých textů.

Témata: Marcela Košanová Lucie Bílá Ivana Gottová