Alex Mynářová porodila! Syn hradního kancléře se jmenuje…

Alexandra Mynářová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. srpna 2019 14:50 | Aktualizováno: 9. srpna 2019 22:52

Alexandra Mynářová přivedla na svět dalšího chlapce. S manželem Vratislavem, který pracuje jako hradní kancléř pro prezidenta Miloše Zemana, se jim narodil syn Viktor. Na toho už doma čeká starší bratr Vratislav.

Šťastnou novinu potvrdil sám prezidentův kancléř. Podruhé se stal otcem ve čtvrtek krátce před devátou hodinou ranní. „Mám z toho velkou radost a ještě to štěstí vstřebávám. Je to kluk, vážil tři kila dvacet a jmenuje se Viktorek. Kluk i paní jsou v pořádku, porod proběhl bez komplikací,“ pochlubil se Mynář Blesku.

Manželé Mynářovi už mají doma syna Vratislava, který se narodil před čtyřmi lety. Televizní moderátorka při těhotenství s druhým chlapcem dlouho krotila optimismus, jelikož loni v létě přišla v pátém měsíci těhotenství o dceru. „S přibývajícími týdny jsem se odvážila doufat, že to tentokrát dobře dopadne,“ svěřila se v červnu, kdy také prozradila pohlaví dítěte.

Jméno vybírala tentokrát Alex, protože u prvního syna rozhodl Vratislav. O radu požádala dokonce prezidenta Zemana, jím navrhovaní Michal nebo Ondra to však nakonec nejsou. Výběr se postupně zúžil na Kryštofa, Alberta a Viktora, přičemž poslední jmenovaný nakonec zvítězil.

Vratislav Mynář si s manželkou Alexandrou, tehdy Noskovou, řekli „ano“ v únoru 2015 v Osvětimanech, kde hradní kancléř podniká a působí jako zastupitel obce. Za svědka jim tehdy šel i pan prezident.

Vztah se provalil o dva roky dříve, kdy Blesk zveřejnil fotografie z jejich společné dovolené v Dubaji. Tehdy byla celá věc vnímána velice kontroverzně, jelikož Mynářová pracovala ve zpravodajství České televize, zatímco její budoucí manžel již pracoval pro prezidenta Zemana.

Témata: Alexandra Mynářová Vratislav Mynář