KAREL GOTT V SLZÁCH! Zemřela čarodějnice Košanová (†67)

Marcela Košanová

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. srpna 2019 13:26 | Aktualizováno: 9. srpna 2019 22:50

Marcela Košanová, označovaná za čarodějnici celebrit, zemřela. Smutnou zprávu dozajista opláčou její klientky, mezi které patřily Dáda Patrasová nebo Ivana Gottová. Právě její manžel se u známé věštkyně dozvěděl jednu nemilou věc.

S několikadenním zpožděním dnes dorazila smutná zpráva o úmrtí kartářky a věštkyně slavných Marcely Košanové, kterou mnozí lidé titulovali jako čarodějnici celebrit. Osud ji totiž svedl dohromady kupříkladu s Ilonou Csákovou, Dádou Patrasovou, Ivetou Bartošovou nebo Ivanou Gottovou.

„Stalo se to 31. července. Odešla velmi rychle a jako dáma,“ potvrdila Blesku úmrtí milované maminky její dcera Zdeňka. Dodala ještě, že poslední rozloučení proběhlo tuto středu v rodinném kruhu v rodném Chomutově. Informace o jejím náhlém skonu zaskočila i její kolegyně, některé z nich o tom neměly ani tušení.

Košanová se proslavila mimo jiné svou předtuchou o zdravotních potížích Karla Gotta, kterému prý předpověděla rakovinu mízních uzlin, s níž legendární zpěvák svedl úspěšný boj. Věštkyně měla mít sen, při kterém viděla Gotta, jak sedí v křesle v jejím pokoji a kouří cigarety. „Říkám mu: Karle, vy kouříte? A on: Já jsem v situaci, kdy už můžu všechno,“ popisovala kuriózní historku.

Košanová vystřídala řadu zaměstnání, čarování se věnovala od čtyřiceti, tedy téměř tři desetiletí. Na webových stránkách otevřeně hlásala, že „je čarodějnice a to není snadné“. „I když nás společnost nepřijímá, jak bychom si přály, jsem hrdá na to, že můžu říct ‚jsem čarodějnice‛,“ svěřila se v jednom ze svých textů.

Témata: Marcela Košanová Karel Gott