StarDance utíká z Prahy? Na fanoušky čeká velké překvapení!

StarDance 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

9. srpna 2019 11:56

Fanoušci tance už netrpělivě čekají na podzim, kdy se na obrazovkách České televize objeví jubilejní desátá řada StarDance. Tvůrci si pro diváky připravili jedno velké překvapení!

V letošní řadě StarDance se představí desítka zbrusu nových tanečníků a po jejich boku i deset českých celebrit. Na parketu se tak ukáží herci Veronika Kubařová, Miroslav Hanuš a Matouš Ruml, biatlonistka Gabriela Koukalová, písničkář Xindl X, youtuber Karel Kovář alias Kovy, moderátorka Nora Fridrichová, zpěvačka Tonya Graves, spisovatelka Radka Třeštíková a rybář Jakub Vagner.

Kromě toho na příznivce pořadu čeká jedno překvapení. Soutěžící z předešlých řad totiž mohou přijet téměř až k nim domů! „StarDance na podzim vyjede za vámi!“ vzkazují tvůrci pořadu. Na facebooku vyhlásili anketu, ve které mohou sami lidé hlasovat, kam mají tanečníci přijet!

„Do jakého města se vypravíme? O tom můžete rozhodnout v naší anketě právě vy! Navštívíme první 3 města s největším počtem hlasů. A co vás čeká? Hvězdy předešlých řad, tanec a spousta zábavy,“ píše se v anketě, ve které zatím s velkým náskokem vede Brno.

Na druhém místě se pak pohybuje Hradec Králové, třetí je Praha, která má jen těsný náskok nad Ostravou. rozdíly jsou ale těsné a tak je možné, že se pořadí ještě změní! 

Témata: StarDance Česká televize