Erbová nemá klid: Exmanžel Bahenský promluvil o odpuštění!

Vlaďka Erbová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. srpna 2019 12:01

Vlaďka Erbová vystřídala několik partnerů, ale zatím s žádným to nevyšlo navěky, a tak se dějí podobné věci, jaké v posledních dnech plní stránky médií. Modelka si přes ně vyřizuje účty s bývalým manželem Zdeňkem Bahenským, který se však rozhodl, že nedá kůži lacino.

Vlaďka Erbová v posledních týdnech nemá klid. Propírá se konec jejího posledního vztahu s hokejistou Michalem Gulašim, ale to je nakonec to nejmenší. Po letech mlčení se totiž nedávno ozval někdejší manžel modelky Zdeněk Bahenský, který je zároveň otcem její dcery. A byla to tedy pořádná síla.

Ve vyjádření pro eXtra.cz označil Erbovou za „narušenou paní“, která proti němu manipuluje jejich společného potomka a tvrdí, že na ni on neplatí alimenty. Na závěr pak své bývalé ženě vzkázal, aby se nad sebou zamyslela. Modelka reagovala slovy, že pokud si myslí, že tak najde k dceři snáz cestu, šeredně se mýlí.

Jenže Bahenský si evidentně říct nedal a schoval si něco na další příležitost. „K opakovaným nepravdám Vlaďky Erbové se opravdu dál nehodlám vyjadřovat. Nemá to cenu. Rozsudky, dlouhodobé oddalování soudů a další její chování hovoří jasně,“ řekl výše zmíněnému serveru.

Na společnou dceru pak přišla řeč vzápětí. „Jen doufám, že dcera jednou pochopí, k čemu ji matka využívá. Do konce života jí neodpustím, co dceři dělá. Víc už k tomu nebudu nic říkat,“ dodal Bahenský pro eXtra.cz.

Kdo vlastně Zdeněk Bahenský je? Stejně jako Gulaši hraje na profesionální úrovni hokej, v minulosti hrál za Spartu, Slavii, Litvínov nebo Mladou Boleslav. Poslední roky strávil po angažmá v zahraničí. Jeho současnou partnerkou je rovněž modelka Taťána Makarenko.

Témata: Vlaďka Erbová Zdeněk Bahenský