Milan Baroš napadl v hotelu hosta? Já vám řeknu, jak to bylo, ozvala se jeho manželka!

Milan Baroš s manželkou Terezou 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

8. srpna 2019 9:48 | Aktualizováno: 8. srpna 2019 22:47

Jak vás již server stars24.cz informoval, bývalý fotbalový reprezentant Milan Baroš čelí obvinění ze slovního i fyzického napadení osoby, která byla ve stejném hotelu na dovolené. Jenže podle Barošovy manželky se vše odehrálo jinak, než se dosud uvádělo.

Pětačtyřicetiletý Bohumil Ulrich obvinil Milana Baroše, který trávil dovolenou ve stejném hotelu v Beskydech, z napadení. Jenže sportovec obvinění od začátku popírá. A teď se ho zastala i manželka Tereza. Fotbalista prý chodí spát velmi brzy a tak po zavíračce rozhodně hluk a bordel - jak tvrdí údajně napadený muž - dělat nemohl.

Tereza na svém Instagramu ostře reagovala na jeden z velmi nepříjemných komentářů. „Snad nebudou kluci chováním po něm… Docela ostuda už…,“ napsala jedna z diskutujících pod fotku, kde Tereza Barošová objímá svého manžela.

To ale manželku fotbalisty dopálilo a tak přidala svou verzi celé situace „Vy jste u toho byla? Celý týden jsme chodili po 22. hodině spát, měli jsme líbánky, byli jsme ve dvou, žádní kumpáni. Manžel měl každý den tréninky, na které dojížděl do Ostravy hodinu autem. A já sama nemám ráda opilecké večírky, výstupy v mé přítomnosti. To ať si chlapi piji sami. Dokonce jeden večer manžel šel spát už po 19. hodině. Za celý pobyt jsme nedělali bordel do rána! Na to já nejsem,“ vysvětluje Tereza.

Ulricha si prý ale dobře pamatuje. „Pán si stěžoval denně na jinou skupinku lidi, ale u toho my nebyli. Denně to řešil s majiteli/manažery hotelu, kteří hledali řešení aby pána uspokojili. Byl to člověk, který prý prudil denně manažera telefonáty a personál,“ pustila se do údajné oběti napadení.

„A v den našeho výročí svatby na terásce hrála živá hudba, kde si všichni zazpívali. Manžel si ještě zazpíval sám po skončení zpěváka jednu písničku navíc, pán hned zas běžel si na recepci opět stěžovat a žalovat i na personál, že pije,“ popisuje manželka fotbalisty.

To prý ale nebyla tak úplně pravda. „Ale personál pouze od nás jako pozornost za služby/servis a příjemný večer dostal panáka, což se dělává jako poděkování. Pán opět běžel na recepci si stěžovat, jak to dělal každý den, a využil známějšího jména,“ tvrdí Tereza Barošová.

Uznává, že její manžel je horká hlava a nenechá si nic líbit. „A tak běžel za ním, co řeší, že se nic nestalo, že si zazpíval jen poslední písničku a že jde hned za mnou na pokoj. Ale pan byl tak arogantní a dál si vymýšlel do telefonu manažerovi takově věci, že chtěl i manžel mluvit s manažerem. V tom začal pán křičet, že byl napaden. Ale neuvědomil si, že jsou tam kamery a paní recepční. Můj manžel, co ho znám, se nepopral!“ zdůrazňuje Tereza.

Jiný hotel byl prý panu Ulrichovi nabídnut proto, že podobné akce trvající až do rána se v původním hotelu měly konat i v dalším týdnu, protože jej měla pronajatá nějaká firma. „A ne z důvodu, že manžel tam dělá bordel. Bohužel se to teď vše musí řešit právnickou cestou. Nikdy jsem se s tím nesetkala, s takovým lidským hyenismem. Manžel je na to možná zvyklý, ale já tohle nesu těžce. A přece když chci někoho žalovat, řeším to přes policii a soud a ne přes bulvár,“ diví se manželka fotbalisty.

Poukázala na to, že její muž má bouřlivá léta dávno za sebou a dnes už je z něho příkladný otec. „Posledních pět let nikam nechodí, není viděn v barech ani v Ostravě ani v Praze. Žije fotbalem a rodinou. Změnil se, tohle si teď nezaslouží. Své bouřlivé období má za sebou…,“ dodává Tereza Barošová s tím, že s podobnou bezmocí se ještě nesetkala.

„A že se manžel neomluvil...? Manžel od čt nebyl na hotelu, ale spal s Baníkem v Ostravě a pan U odjel dřív z pobytu, který mu platila firma do neděle. Takže se s manželem ani nemohli potkat,“ dodává.

Témata: Milan Baroš Tereza Barošová