Lucie Vondráčková uprostřed rozvodu: Hledala z toho cestu ven!

Lucie Vondráčková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. srpna 2019 10:12

Lucie Vondráčková se právě nachází uprostřed rozvodové bitvy s hokejistou Tomášem Plekancem, s nímž má dva syny. Manželství ale zdaleka není jedinou věcí, ze které zpěvačka a herečka hledá cestu ven. Potvrzuje to její profil na sociální síti.

Lucie Vondráčková se v posledních dnech na sociálních sítích, kde bývá jindy velice aktivní, odmlčela. Možná i snímek těhotenského bříška přítelkyně jejího manžela Tomáše Plekance jí však donutil se připomenout. Uprostřed rozvodové bitvy se rozhodla hokejistovi ukázat, že kromě třetího potomka, na kterého se Plekanec jistě moc těší, má také dva syny s Vondráčkovou.

Zpěvačka a herečka totiž vzala kluky do zrcadlového bludiště na pražském Petříně, o čemž svědčí tzv. instastory na jejím profilu. V pozadí záběrů pak nechala znít tóny skladby Happy amerického hudebníka Pharella Williamse, aby naznačila, že rozhodně nemá chmurnou náladu, naopak se cítí šťastná a spokojená.

Vondráčková hledala se syny cestu ven, kterou hledá i z manželství s Plekancem. Hokejista si na rozdíl od ní už našel novou známost, s tenistkou Lucií Šafářovou dokonce čeká svého třetího potomka.

Rozvodová bitva mezi oběma manželi má brzy pokračovat, sami se prakticky na ničem nebyli schopni dohodnout, proto celou záležitost svěřili do rukou právních zástupců a soudů, které rozhodnou o péči o děti i rozdělení majetku.

Plekanec a Vondráčková se vzali v červnu 2011, ještě toho roku se jim narodil starší syn Matyáš, kterého o necelé čtyři roky později následoval Adam. Loni manželé oznámili rozchod a hokejista krátce poté prozradil, že je ve vztahu se Šafářovou.

Témata: Lucie Vondráčková