Borhyová se vrátila k expartnerovi? Oblíbená moderátorka promluvila!

Borhyová, Lucie 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. srpna 2019 21:59

Lucie Borhyová vyrazila na dovolenou, aby si na ní odpočinula, ale nakonec spíš platí, že opak je pravdou. Objevily se totiž informace, že v Řecku byla se svým bývalým partnerem a otcem syna Nikem. Co oblíbená televizní moderátorka prozradila?

Lucie Borhyová o letních prázdninách často provokuje příznivce žhavými fotkami z dovolené, až by se nedalo divit tomu, že by si na populární televizní moderátorku mohl někdo dělat zálusk. Měl by však vůbec šanci? V médiích se totiž objevují titulky, které spekulují o jejím návratu k expartnerovi Nikovi.

Podle informací Blesku totiž trávila dovolenou právě u otce syna Lucase. Co zmíněnému deníku řekla? "Kde jsem tam bydlela, nebo s kým jsem tam byla, si ponechám pro sebe," nechala se slyšet. Nakonec ale kontakt s bývalým přítelem připustila. "Vidět oba dva rodiče pohromadě není pro Lucase ničím výjimečným, vídá nás takto celkem často," vysvětlila Blesku.

"U moře se ta horka snáší mnohem lépe," pokračovala Borhyová, která byla na dovolené v Řecku i s dětmi a pro tamní moře, pláže i jídlo měla jen samé superlativy. Podobně jako pro kolegu Reye Korantenga, s nímž oslavila 20 společných let před kamerou. Zatímco vztahy jí mnohdy nevyšly, pracovní partnerství funguje na výbornou.

"Je to takové druhé manželství," má jasno Borhyová. "I když já nemohu porovnávat, já ještě nikdy vdaná nebyla, ale je to možné. Svatba ale není na pořadu dne a já nikdy o takové té svatbě v bílém nesnila, je pro mě spíš důležitější mít po boku plnohodnotného partnera," dodala na závěr.

Témata: Lucie Borhyová