Vítězka Hotelu Paradise zažila něco děsivého: Smrt v jejím náručí!

Nela Slováková 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. srpna 2019 17:45

Nela Slováková si udělala jméno v reality show Hotel Paradise, ve které zvítězila, tentokrát však přihlížela boji, který se nakonec ukázal jako marný. Stala se totiž svědkem dopravní nehody s fatálními následky.

Nela Slováková se proslavila účastí v reality show Hotel Paradise, v níž dosáhla na vítězství, které si bezpochyby přála. Teď si však prožila zážitek, na který bude chtít naopak co nejrychleji zapomenout, i když se jí ho velmi pravděpodobně z hlavy vytěsnit nepodaří. Ocitla se totiž tváří v tvář smrti.

Stačilo, aby v Pardubicích nasedla do auta a vyrazila na cestu, během které se stala svědkem dopravní nehody. Jednomu z jejích účastníků, který zůstal zaklíněný ve vozidle, vyrazila duchapřítomně na pomoc, jenže to s ním od začátku vypadalo zle. Slováková se s tím svěřila fanouškům na sociální síti.

„Takovej start cesty z Pardubic mně ani ve snu nenapadl. Snad jsem trochu pomohla, i když asi k ničemu,“ napsala smířlivě. „Držet hlavu někomu zaklíněnýmu v autě do příjezdu sanitky, kdo už se asi nenadechne, to jsem nikdy v životě nechtěla, ale byla to samozřejmost!“ pokračovala ve zpovědi.

Jenže nakonec přišla veškerá snaha o záchranu lidského života vniveč. „R.I.P. Mám pocit, že moje ruka, která ho držela, je taky mrtvá. Jak se život v jedné vteřině dokáže zku*vit!“ svěřila se Nela, na které se celý incident pochopitelně hodně podepsal. Svým příznivcům proto nezapomněla vzkázat, aby na sebe na silnicích dávali pozor.

Témata: Nela Slováková