Nova našla další tvář se známým hlasem: Je to tenhle charismatický Slovák!

Ján Jackuliak 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. srpna 2019 14:49

Tvoje tvář má známý hlas má po dnešku už pět soutěžících. Nova dnes představila dalšího účastníka podzimní řady, kterým je slovenský herec Ján Jackuliak, který je divákům této stanice dobře známý. Získá si jejich přízeň i v této soutěži?

Na podzim se „novácká“ soutěž Tvoje tvář má známý hlas utká o televizní diváky se show StarDance konkurenční České televize, boj však začíná už ve chvíli, kdy obě stanice oznamují jména soutěžících. Zatímco ČT už má celou sestavu účinkujících, Nova si ještě ponechává v rukávu několik trumfů. Dnes se vytasila s pátým účastníkem.

Je jím slovenský herec Ján Jackuliak, kterého diváci zmíněné stanice mohou znát ze seriálu Ordinace v růžové zahradě. Na první pohled působí jako drsňák, ale ve Tváři bude muset ukázat i jinou stránku osobnosti. Soudě podle jeho vyjádření se staví do role outsidera.

„Je to velká výzva. Dlouho jsem netancoval, o zpívání raději hovořit nebudu, protože spíše recituji, ale budu se snažit intonovat,“ slibuje oblíbený herec, který už vyhlíží start soutěže. „Rozhodně se těším, protože si myslím, že bude dobrá parta, bude sranda, a to mám rád,“ řekl pro TV Nova.

Jackuliak se – podobně jako ostatní soutěžící – může spolehnout na podporu rodiny. „Moje krásná a úžasná manželka je při mně v dobrém i zlém a syn, který má deset měsíců, se jen krásně usmívá,“ dodal slovenský herec.

Prvními čtyřmi účastníky šesté řady se v předcházejících týdnech stali herci Zuzana Norisová, Kateřina Brožová a Robert Urban a zpěvačka Deborah Kahlová známá jako Debbi. Společně s Jackuliakem se budou na podzim snažit zařadit po bok předchozích vítězů Tváře Hany Holišové, Jana Ciny, Tatiany Vilhelmové, Bereniky Kohoutové a Michaely Badinkové.

Témata: Ján Jackuliak Tvoje tvář má známý hlas TV Nova