Pavel Nedvěd má novou známost: Přijde kvůli Lucii o všechno?

Pavel Nedvěd 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. srpna 2019 12:15

Pavel Nedvěd zaskočil nejen Česko, když si našel novou známost, třiadvacetiletou jezdkyni Lucii, která je mimochodem jen o rok starší než jeho dcera Ivanka, která se postavila na stranu opuštěné maminky. Může slavný fotbalista přijít kvůli mladé partnerce o všechno?

Ještě před pár dny řešil někdejší fotbalista Pavel Nedvěd poměrně absurdní žádost o odškodnění, když si korejští fanoušci nepřišli na své, jelikož za "jeho" Juventus nenastoupil Cristiano Ronaldo. Možná už brzy však bude Nedvěd řešit poněkud vážnější spor o peníze. Včera totiž vyšlo najevo, že si našel novou známost.

Celá záležitost se dostala do českých i slovenských médií, u východních sousedů o aférce píše server Šport24 či deník Nový Čas. Nikdo by se nedivil, kdyby se zpráva časem dostala i na titulky italských novin, právě na Apeninském poloostrově totiž Nedvěd tráví většinu roku. Teď se ale něco změnilo.

Držitele Zlatého míče lidé vídají stále častěji v Česku, a to právě kvůli mladičké parkurové jezdkyni Lucii Anovčínové, se kterou ho zachytili fotografové v Londýně. Podle Blesku kvůli ní Nedvěd opustil rodinu, s manželkou Ivanou měl přitom letos oslavit 25. výročí svatby, brali se v roce 1994. Místo toho může přijít pořádně bolestivý rozvod.

„Už roce 1994 někteří movitější jedinci v Česku uzavírali cosi jako předmanželské smlouvy, ale bylo jich opravdu jen pár a bylo to komplikovanější, protože pro to nebyla vyložená opora v zákoně. Pokud by byla jedna strana příliš znevýhodněná, soud mohl takovou smlouvu uznat jako neplatnou, což se u oficiálních dnešních předmanželských smluv stává jen velmi výjimečně,“ vysvětlil eXtra.cz právník, kterého server oslovil.

Nedvěd navíc evidentně ztrácí i podporu dětí. „Přála bych všem mámu, jako je ta moje. Je jako sestra, kterou jsem nikdy neměla, nejlepší a nejupřímnější kamarádka, jakou jsem našla. Nikdy jsem neviděla žádný vztah, jako je ten náš, snad proto, že jsme všechno dělaly společně. Poslední dny, kdy jsme byly samy dvě, byly ty nejlepší,“ vzkázala na Instagramu dcera Ivanka.

Témata: Pavel Nedvěd