Patricie Solaříková prozradila, zdali už chce mít dítě!

Patricie Solaříková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. srpna 2019 11:33

Patricie Solaříková má krátce po svatbě, i proto je stále častěji terčem dotazů, zdali si s manželem přeje mít dítě, dokonce zdali jej už dokonce nečeká. Tentokrát si herečka naběhla tak trochu sama, ale přišla od ní celkem rázná odpověď.

Čerstvě vdaná Patricie Solaříková čelí čím dál častěji otázkám na děti. Někdy nepřímo, třeba když se nedávno jeden z fanoušků domníval, že se oblíbená herečka láduje obřími ovocnými knedlíky, protože je těhotná. Někteří příznivci se však nebojí zeptat na rovinu.

Hvězda seriálu Ulice se totiž na Instagramu poprvé rozhodla využít funkce, která umožňuje fanouškům pokládat dotazy, na které uživatel v reálném čase odpovídá. A jeden z nich zněl následovně: „Páťo, plánujete s manželem rozšířit rodinu (nejen o zvířectvo)?“

Jak se vzápětí ukázalo, herečce takové otázky nejsou zrovna příjemné. „Nemyslím to nijak zle, ale domnívám se, že je to naše soukromá věc s manželem a nikomu do toho nic není,“ odsekla Solaříková, která se za svého přítele Tibora Pagáče vdala teprve nedávno. Právě svatba byla často obsahem dalších dotazů.

„Mám pocit, že se nic nezměnilo, kromě mého příjmení,“ odpověděla herečka na jeden z dotazů. Dalšího z příznivců zajímalo, jak se cítila v osudový den, kdy šla před oltář. „Nedokážu ani popsat, jak nádherný to bylo. Především díky lidem, který s námi ten den oslavili,“ svěřila se už dříve. Co na sebe práskla tentokrát?

„Byla jsem úplně v klidu. Těšila jsem se a nebyla jsem vůbec nervózní… nebyl nervózní ani můj muž, což bylo fajn. A oba jsme si to moc užili. Nejlepší bylo úplně všechno,“ vrátila se Solaříková ještě jednou ke svatebnímu dni.

Témata: Patricie Solaříková