Krampol měl telefonát od Hanky z Bohnic: JE TO TADY HNUSNÝ!

Hana Krampolová s mužem 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. srpna 2019 9:51 | Aktualizováno: 7. srpna 2019 12:35

Jiří Krampol nemá chvíli klidu. Nejprve jej šokovala informace, že jeho žena Hanka odchází z léčby domů, nakonec se všechno vysvětlilo a ukázalo se, že manželka známého herce se jen přesouvá do zařízení v Praze. První hodiny v něm ale byly pořádně krušné.

Jak Jiří Krampol včera stars24.cz potvrdil, jeho nemocná manželka Hanka byla z léčebny Červený Důvr na jihu Čech převezena do areálu psychiatrické nemocnice v pražských Bohnicích, kde má pokračovat v léčbě v „doléčovacím zařízení“. Jak se ale ukazuje, ženě známého herce a moderátora to není zrovna dvakrát po chuti.

Hanka se totiž manželovi ozvala, jakmile ji do nového zařízení přijali. „Hned mi zkazila náladu! Jen co ji přivezli, tak mi volala, že je to tam hnusný. Ale to by řekla, i kdyby to byl Westminsterský palác,“ řekl Krampol přesvědčivě deníku Aha!.

Podle hercova popisu je na místě zahrada nebo houpačka, celé to tam připomíná spíš rekreační zařízení než nemocnici. „Nevím, co víc by si mohla přát,“ nechal se slyšet. Čas od času Hanka dostane i cigaretu, jelikož byla tak silnou kuřačkou, že ze zdravotních důvodů není možné konzumaci cigaret zničehonic utnout.

Krampol nakonec mohl svou ženu i krátce navštívit, ačkoliv původně s ničím takovým nepočítal. „Tak jí tam vezu věci, ale budu tam jenom půl hodiny. Návštěvy nedoporučují častý, protože ten člověk se potřebuje dostat mimo vnější svět. Nesu jí tam dvě broskve a tyčinky, nic jiného nesmí,“ vysvětlil deníku.

„Mozek je nicméně poškozený od těch léků a svinstev. Jak dlouho tam bude, tak to nikdo neví. To se ukáže třeba za měsíc,“ konstatuje Krampol. „Chlast s tím nemá co společného. Potíže si způsobila tím, že jím zapíjela prášky,“ má jasno herec a moderátor.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol