Těhotná Lucie Šafářová ukázala, jak jí roste bříško! Jak musí být Vondráčkové?

Lucie Šafářová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. srpna 2019 18:29 | Aktualizováno: 7. srpna 2019 4:55

Těhotná tenistka Lucie Šafářová oznámila teprve před měsícem, že čeká dítě s hokejistou Tomášem Plekancem. Na nejnovější fotce ukázala, jak už jí vyrostlo bříško. Malé miminko už je pomalu, ale jistě na cestě.

Je to teprve měsíc, co Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec v rozhovoru pro Magazín DNES oznámili, že tenistka je těhotná a oba se tedy stanou rodiči prvního společného potomka. Sportovní pár už se na něj moc těší, ač mají momentálně každý jiné starosti. Především hokejista má plnou hlavu přípravy na novou extraligovou sezónu.

Naopak nastávající maminka má čas na sebe a pejsky. Právě její pes, který se jmenuje podle slavné filmové postavy, měl být středobodem jejího úterního odpoledního příspěvku, ale pozornost lidí se rychle stočila jinam. "Odpolední siesta s Rockym," okomentovala Šafářová snímek.

"Už vám pěkně roste bříško," ozvala se jedna z fanynek bývalé tenistky. "Krásná nastávající maminka," stálo v dalším z komentářů. "To je ale pupendo," přisadil si jiný z diskutujících. Pohled na těhotnou Lucii potěšil i ruskou profesionální tenistku Anastasii Pavlučenkovovou. 

Zatímco pro Šafářovou bude společný potomek s Plekancem prvním dítětem, hokejista už má dva syny se zpěvačkou a herečkou Lucií Vondráčkovou. Bývalý reprezentační kapitán se s ní právě snaží rozvést, brzy o konci manželství začnou rozhodovat soudy. 

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec