Oldřich Kaiser: NOVÉ INFORMACE o jeho zdraví!

Oldřich Kaiser 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. srpna 2019 17:44

Oldřich Kaiser prodělal před nedávnem infarkt a prakticky od chvíle, kdy opustil nemocnici se žádné nové informace o jeho zdravotním stavu neobjevily. Teď ale konečně svolila k vyjádření jeho partnerka Dáša Vokatá. Co známá písničkářka o hercovi prozradila?

Jsou to už více než tři týdny, co média přinesla informaci, že Oldřich Kaiser prodělal infarkt. Populární herec skončil kvůli zdravotním potížím na jednotce intenzivní péče pražského IKEM, kam jej přivezla rychlá záchranná služba, a musel podstoupit operaci.

Když Kaisera lékaři propustili do domácí léčby, v nemocnici si jej převzala jeho partnerka, písničkářka Dáša Vokatá, se kterou Kaiser vystupuje. Vyplývá z toho, že má informace o hercově zdravotním stavu z první ruky, a tak se ji na to lidé logicky ptají.

„Zatím o tom nebudeme mluvit,“ řekla Vokatá na rovinu eXtra.cz. „ Kolem zdravotního stavu Oldy se roztočil pořádný kolotoč, takže promluvíme, až se vše uklidní. Mnoho médií mě žádá o rozhovor, to zatím nechceme,“ dodala písničkářka, která se o nemocného Kaisera vzorně stará.

Kaiserovi lékaři po infarktu naordinovali šestitýdenní klid. Kvůli jeho zdravotním problémům museli organizátoři přesunout představení během Hvězdného léta pod žižkovskou věží z původního termínu v červenci na začátek září. Dosud všechno nasvědčovalo tomu, že se herec zvládne dát do té doby dohromady.

Témata: Oldřich Kaiser Dáša Vokatá