Václav Noid Bárta prozradil pohlaví dítěte: Bude to…

Václav Noid Bárta s partnerkou Eliškou 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. srpna 2019 13:35

Václav Noid Bárta už zná pohlaví druhého dítěte, které mu přivede na svět partnerka Eliška. Známý muzikálový zpěvák to dnes oznámil na sociální síti a gratulace se jen hrnuly. Dokonce i od těch, kteří pohlaví znali dřív než on.

Václav Noid Bárta se se svou současnou partnerkou Eliškou už nějaký ten týden těší na narození prvního společného potomka, dceru Terezku, má zpěvák z manželství s modelkou Gabrielou Dvořákovou. I ona se už jistě nemůže dočkat sourozence, jehož pohlaví ještě před pár hodinami nebylo známo, ale teď už je všechno jinak.

„Těšíme se na tebe, lásko,“ napsal dnes Noid na Instagramu k fotce princezny Elsy z disneyovky Ledové království, kterou má prý v oblibě jeho dcera Terezka. Její malá sestřička by se měla jmenovat Eliška. Vzkaz pak dojatý zpěvák doplnil velkou spoustou srdíček na znamení lásky.

Mezi prvními gratulanty pod příspěvkem na jeho instagramovém profilu nechybí například zpěvačka a herečka Eva Burešová nebo komička Iva Pazderková. Chybět nemůže ani Noidova dobrá kamarádka Marta Jandová.

„Druhé jméno Martička, prosím,“ žádá známá rockerka v komentářích. „To si piš! Děkujeme, že si nám to včera prozradila,“ odvětil Bárta. Podle dostupných informací nastávajícím rodičům pohlaví miminka prozradila právě Jandová, která jim vše přečetla na společném výletu. Zpěvák s přítelkyní si totiž potvrzenou informaci od lékařky nechali dát do obálky.

Noid s partnerkou Eliškou oznámil těhotenství koncem května. „Byl to nádherný den. Natáčeli jsme tento film a pak mi moje milovaná Eliška, řekla, že čekáme miminko. Jsem šťastnej chlap,“ svěřila se tehdy muzikálová hvězda se svými bezprostředními pocity na sociální síti.

Témata: Václav Noid Bárta