Erbová vrací úder exmanželovi: Exekuce a ostré odsudky!

Vlaďka Erbová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. srpna 2019 12:55

Vlaďka Erbová má v poslední době mediální pozornosti až až. Propírá se konec jejího vztahu s Michalem Gulašim, do toho se ostře ozval exmanžel Zdeněk Bahenský. Tomu se však modelka rozhodla úder vrátit i s úroky.

Vlaďka Erbová má poslední dobou hlavu plnou starostí. Její poslední vztah s hokejistou Michalem Gulašim skončil krachem jako ty předchozí, tentokrát už z něj modelka ani nemá další dítě. Nejstaršího potomka, dceru Viktorii, má Erbová z manželství se Zdeňkem Bahenským, který se minulý týden ostře vyjádřil na její adresu.

Bahenský svou bývalou ženu ve vyjádření pro eXtra.cz označil za „narušenou paní“, která proti němu manipuluje jejich společnou dceru a tvrdí, že na ni on neplatí alimenty. V závěru jí pak ostře vzkázal, aby se nad sebou zamyslela. Jenže Erbová se spíš zamyslela nad reakcí, kterou poskytla Blesku.

Nejprve sice uvedla, že soukromé záležitosti, které řeší s kterýmkoliv z otců, odmítá komentovat, pak ale přece jen promluvila. „Považuji vyjádření pana Bahenského za reakci na zahájené exekuční řízení v souvislosti s výživným, ale úplně se nedomnívám, že by tímto způsobem snad dosáhl vyřešení celé věci anebo snad toho, že by k sobě s dcerou našli snáz cestu,“ řekla deníku.

Erbová pokračovala slovy, že otec dcery Viktorie s ní měl soudně nařízený styk v nejnižším možném rozsahu a nikdy neprojevil zájem to jakkoliv změnit. Výživné pak modelka považuje naprosto za záležitost kompetentních orgánů.

„Já nechci naší Viktorii nechat ubližovat, protože ve svých třinácti letech už dávno není ‚dítětem‛, které by se snad nechalo manipulovat, ale dospívající slečnou, má na věci svůj názor, a svoji vlastní hlavu,“ dodala Erbová.

Témata: Vlaďka Erbová