Krampol v šoku z údajného zvratu v léčbě Hanky: Cože? Jde domů?!

Jiří Krampol 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. srpna 2019 15:36 | Aktualizováno: 5. srpna 2019 22:02

Jiří Krampol by už nejradši měl klid a svou ženu Hanku zase zdravou doma, ale její léčba je během na dlouhou trať. Proto herce a moderátora zaskočila informace o nečekaném zvratu, jeho manželka totiž tvrdí, že už je prakticky na cestě domů. Kde je pravda?

Hana Krampolová dnes všechny šokovala oznámením, že z psychiatrické léčebny Červený dvůr, kde jí dávali dohromady po několika kolapsech způsobených jejími neřestmi, odchází domů. Šlo o tak nečekaný zvrat, že vyvstaly obavy, že o ničem neví ani její manžel, herec a moderátor Jiří Krampol.

„Co to je za hloupost, že jde domů?“ reagoval nevěřícně a dodal, že by ji dovnitř rozhodně nepustil, jelikož léčba zdaleka není u konce. „Nesmíte jí všechno věřit, není ještě v pořádku,“ vysvětloval známý bavič eXtra.cz s tím, že jeho žena vypráví nesmysly i lékařům.

Pravdou ovšem je, že léčebnu na jihu Čech opravdu opouští, zdravotníci tam dali Hance do pořádku metabolismus. Další měsíce však podle slov jejího muže stráví v nově vzniklém pavilonu v Praze-Bohnicích, kde jí pod čtyřiadvacetihodinovým dozorem budou doléčovat závislost.

„Je to výkvět psychiatrie 21. století. Když to přeženu, mají tam vodotrysk, houpačky a podobně. Vůbec z toho nemá člověk pocit, že je v nemocnici,“ nešetří Krampol chválou na adresu moderního zařízení.

Herec a moderátor také odmítl tvrzení, že by manželku z Červeného Dvora vezli známí, natož pak třeba on. O převoz se postará záchranná služba. Krampol naopak nebude Hanku navštěvovat ani poté, co se přesune výrazně blíž. „Bylo by to proti zájmům léčby,“ dodal pro zmíněný server.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová