Hana Krampolová: Šokující zvrat v léčbě!

Hana Krampolová s mužem 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. srpna 2019 14:16 | Aktualizováno: 5. srpna 2019 22:05

Hana Krampolová trápí svého muže už několik měsíců, ale v posledních týdnech se konečně zdálo, že dochází ke zlepšení. Dnešní šokující zvrat v léčbě jejích závislostí, především na cigaretách, však nečekal Jiří Krampol ani nikdo jiný.

Snad se to Jiří Krampol dozví dřív než z médií, jelikož tahle zpráva jej s velkou pravděpodobností zrovna dvakrát nepotěší. Jeho nemocná manželka Hanka, která po několika kolapsech způsobených nejrůznějšími závislostmi skončila v psychiatrické léčebně Červený Dvůr, hodlá zdravotnické zařízení opustit. Prozradila to serveru eXtra.cz.

„Zítra jedu domů, do Prahy. Už tu nemusím být a už tu také nemají místo,“ zaskočila redakci zmíněného serveru Krampolová. Podle původních informací její pobyt zdaleka neměl být u konce již nyní, počátkem srpna. Potvrzují to i jen několik dní stará slova jejího manžela.

„Žena je stále v nemocnici a bude tam nejméně dva měsíce. Nesmím ji navštívit. Možná mě k ní pustí, ale nejdřív za měsíc,“ tvrdil Krampol Expresu s tím, že Hana leží na psychiatrickém oddělení pro lidi závislé na cigaretách a prášcích. Nakonec se však – zdá se – dočká své ženy o poznání dřív.

S manželkou se totiž může vidět už za pár hodin. „Líbilo se mi tu, byl tu zajímavý program. Ty poslední hodiny ale budou nejtěžší. Bude mi to pomalinku utíkat. Už se těším. Odvezou mě odtud známí,“ svěřila se eXtra.cz.

A jak to tedy dopadlo s léčbou její závislosti na cigaretách? „Cigarety si můžu dát, jednu za hodinu,“ vysvětlila Krampolová. Je tedy otázkou, zdali je tohle opravdu definitivní konec celé záležitosti.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol