Šafářová a Plekanec seznámili rodiny: Bylo to krásné!

Lucie Šafářová, Tomáš Plekanec a jejich maminky 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. srpna 2019 11:34

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec skočili do společného vztahu – jak se říká – po hlavě. Hokejista se stále ještě rozvádí s manželkou, ale už čeká dítě se svou nynější partnerkou. Teď navíc oba sportovci seznámili své rodiny.

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec si o víkendu vyrazili na několik stovek kilometrů dlouhý výlet na hudební vystoupení. Zamilovaní sportovci a nastávající rodiče prvního společného potomka to vzali jako rodinnou seznamovací akci, jelikož každý vzal s sebou jednoho příbuzného. Na sociální síti se tímto zážitkem pochlubila tenistka.

„Trochu jsme zmokli, ale stejně krásný koncert Eda Sheerana v Hannoveru! S maminkama na výletě!“ vzkázala Šafářová přímo z publika a pochlubila se společnou fotografií se svou maminkou Janou, přítelem Tomášem Plekancem a jeho maminkou.

Fanoušci sportovního páru pod příspěvkem ocenili jejich hudební vkus, ač někteří nevěřili, že anglický písničkář je oblíbencem Plekance, a ptali se, koho hokejista poslouchá. Odpovědi se nedočkali, a tak si můžeme dovolit jen hádat, že kupříkladu písničky Lucie Vondráčkové asi momentálně opravdu poslouchat nemusí.

Vondráčková je totiž nadále hokejistovou manželkou, ačkoliv se manželé už delší dobu snaží rozvést. Ze vztahu mají syny Adama a Matyáše, Plekanec v současnosti čeká svého třetího potomka se Šafářovou.

Na třetí vnouče už se dozajista těší hokejistova maminka, která rozvodem syna hodně trpí. „Jediná věc mě mrzí – že se do toho dostala moje máma. Protože tím humbukem trpí určitě víc než já. Byla zvyklá kluky vídat a teď je neviděla půl roku. Oni ji zbožňují a hrozně se na ni těšili. Několik měsíců s nimi ani nemluvila, protože se jim nedovolala,“ prozradil Plekanec iDnes.cz.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec