Milan Baroš zmlátil hotelového hosta? Čů*áku, zm*de, nadával fotbalista!

Milan Baroš 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. srpna 2019 10:54

Milan Baroš už měl v posledních letech pověst kliďase, jehož skandály jsou věcí minulosti. Zničehonic ale hrající fotbalová legenda čelí obvinění ze slovního i fyzického napadení osoby, která byla ve stejném hotelu na dovolené. Co se mělo v Beskydech odehrát?

Pětačtyřicetiletý Bohumil Ulrich si od práce u Řízení letového provozu chtěl odpočinout na dovolené ve wellness hotelu v Beskydech, kam vyrazil s přítelkyní a dcerami. Na místo se vracel už poněkolikáté, vždy odjížděl spokojen, až tentokrát pobyt nedopadl podle představ. Zásadní roli, jak píše Blesk, v tom sehrál fotbalista a bývalý reprezentant Milan Baroš.

Místo relaxu se totiž Ulrichova rodina dočkala kraválu i po večerce. Poprvé se spokojili s příslibem, že už se to nebude opakovat, jenže sliby chyby. „VIP klientela, kde snad měli být kromě Milana Baroše i další sportovci, se opět opíjela, hulákala a vykřikovala po zavíračce. Zkrátka tam dělali neskutečný hluk dlouho do noci,“ vylíčil Ulrich Blesku.

Celou situaci se proto rozhodl řešit s vedením hotelu. Baroš prý navrhoval, že Ulrichovi celý pobyt proplatí, když „odsud vypadne“. „Pak mi vrátil telefon, opět na mne řval ty zm*de, rozbijem ti držku a v ten moment, když jsem měl telefon u ucha a mluvil s panem Bačou, mne Baroš chytil za ruku a dal mi pěstí do krční páteře,“ popsal moment napadení ze strany hrající fotbalové legendy.

Baroš v reakci pro Blesk potvrdil, že byl v inkriminovaném čase hostem hotelu, ale tvrdí, že nevhodně se choval naopak Ulrich. „Je pravdou, že jsem tohoto muže na recepci hotelu ve středu na nevhodnost jeho chování upozornil. Kategoricky však vylučuji, že bych tomuto muži nadával nebo že bych ho udeřil pěstí,“ stojí si za svým.

Případ nakonec řeší policie, jelikož pan Ulrich musel po probdělé noci do nemocnice kvůli podlitinám na ruce a zhmožděné krční páteři, kterou mu nyní fixuje ochranný límec. Celý incident by měl být zachycen na kamerách.

Ředitel hotelu Martin Pařízek nabídl poškozenému muži finanční kompenzaci, kterou ale Ulrich „z principu odmítl“, protože on nic špatného neudělal. Pařízek si stojí za tím, že šlo o nedorozumění mezi dvěma lidmi a věří, že se nakonec všechno vysvětlí.

Témata: Milan Baroš