ODHALENO: Kolik vydělává Marek Eben a do čeho vráží miliony?

Marek Eben 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. srpna 2019 9:29

Jestli si na něco nemůže Marek Eben stěžovat, pak je to nedostatek peněz. Jako moderátor si přijde ročně na spoustu peněz, za co je ale skromná a populární hvězda televizních obrazovek utrácí?

Marek Eben nemá potřebu své výdělky zveřejňovat a ani se na veřejnosti nechlubí drahými sporťáky nebo luxusními vilami. Přesto má příjmy, o kterých by se mohlo většině lidí jen zdát.

Každoročně moderuje soutěž StarDance, za kterou podle předpokladů bere více, než samotní tanečníci. Jejich plat se pohybuje v řádech desítek tisíc korun za jeden díl, a nepřekvapilo by nás, kdyby výdělky Ebena nedosahovaly také desetitisícových, ne-li statisícových částek zad díl.

Podle týdeníku Rytmus života si navíc přijde na ohromné jmění i v průběhu karlovarského filmového festivalu. Zde si dokonce údajně vydělá za pár týdnů hned několik milionů korun!

Co s takovým množstvím peněz ale moderátor dělá? Jak se nyní zjistilo, skupuje nemovitosti. Například v obci Kolová-Háje nedaleko Karlových Varů koupil podle serveru Expres hned dva domy a okolní pozemky.

Vlastní také byt v prestižní pražské Maiselově ulici, která leží hned vedle slavné Pařížské ulice. Jen cena tohoto bytu se podle serveru pohybuje kolem 25 milionů korun.

Témata: Marek Eben