Jiří Krampol: DRSNÉ PŘIZNÁNÍ o manželce! VŠE JE JINAK? Musel se zbavit miláčka!

Hana Krampolová s mužem 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

3. srpna 2019 12:51 | Aktualizováno: 3. srpna 2019 22:00

Populární moderátor Jiří Krampol se několik týdnů neuvidí se svou manželkou Hankou. Je totiž na psychiatrii, kam za ní nesmí. Kvůli tomu se také musel zbavit svého milovaného pejska. Překvapivě také tvrdí, že jeho žena nikdy neměla problém s alkoholem.

Od doby, kdy se Hana Krampolová po návratu z Tuniska ocitla v Nemocnici Na Františku, uplynulo už několik měsíců. Krampolová je ale dodnes v péči lékařů. A nějakou dobu tam ještě bude.

Podle Krampola byla totiž přemístěna do léčebny, kde si pobude několik měsíců. "Žena je stále v nemocnici a bude tam nejméně dva měsíce. Nesmím ji navštívit. Možná mě k ní pustí, ale nejdřív za měsíc. Leží na psychiatrii, kde nejsou blázni, ale závisláci na cigaretách a prášcích," prozradil pro Expres Krampol.

Na její obranu dodal, že nepije, že si pouze dávala víno, když nemohla spát, protože měla rozdrcená kolena. "Ona nikdy nebyla alkoholička, jak se říká," tvrdí Krampol a dodal, že byl nucen učinit rázný krok.

Musel se zbavit svého milovaného pejska. "Dal jsem ho k paní zvěrolékařce, která se o něj stará. Je to smutné, ale tady by se o něj neměl kdo starat. Teď ve středu se za ním pojedu podívat. Jinak se těším, až bude Hanka zase zpátky doma," přiznal herec.

Sice tak trpí samotou, ale to je prakticky vše, co ho trápí. "Já nepotřebuju, aby se o mě někdo staral. Vaření mě sice baví, ale pro jednoho teď nevařím. Mám tu dokonce i pořádek," dodal pro server herec.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová