Andrea Pomeje šokuje: Slova o druhém dítěti a potratu!

Andrea Pomeje 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. srpna 2019 16:18

Andrea Pomeje vyzvala fanoušky na sociální síti, aby jí poslali dotazy, to však nejspíš ještě netušila, jak osobní povídání to bude. V odpovědích na otázky fanoušků musela promluvit i o tom, zdali si přeje mít druhé dítě. Dokonce padla i šokující slova o potratu.

Andrea Pomeje má s letos zesnulým hercem Jiřím Pomejem (†54), který koncem února podlehl rakovině, pětiletou dceru Aničku. Ještě když její manžel žil, dala se diskžokejka dohromady se svalovcem Petrem Plačkem, s nímž si evidentně moc dobře rozumí, a tak čas od času čelí otázkám, zdali nechce tento vztah posunout někam dál.

Vdova si tentokrát naběhla sama, když fanoušky na sociální síti požádala, ať jí pošlou svoje dotazy, mezi kterými jeden převažoval nad ostatními. Lidé se nejčastěji ptali, zdali si Andrea umí představit, že si, ať už s Petrem nebo ne, pořídí druhé dítě.

„Já nevím, proč vás to tak zajímá, zrovna tahle otázka, ty brďo. Jsem čekala úplně jiný otázky, já jsem teda čekala úplně jiný otázky, ale OK,“ neskrývala Pomeje, že je tímto dotazem zaskočená, nakonec ale rozpačitě odpověděla.

„Tak asi jo, někdy, někdy jo,“ přiznala diskžokejka. Vzápětí ale dodala, že byly časy, kdy si to vůbec neuměla představit. „Kdybych otěhotněla před třemi roky, tak bych šla na potrat, přiznávám,“ šokovala všechny své příznivce.

Jedné věci se však podle svých slov bát nemusí, Plaček by – zdá se – byl dobrým otcem. Soudit se tak dá na základě jeho vztahu s pětiletou Aničkou. „Já si toho strašně vážím, protože to není samozřejmost. A on má neskutečnou trpělivost, větší než já,“ svěřila se Andrea Pomeje fanouškům.

Témata: Andrea Pomeje Petr Plaček