Ewa Farna má nového hrdinu: Tenhle čin bych ocenila!

Ewa Farna 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. srpna 2019 13:36

Ewa Farna má jako novopečená maminka jistě svých starostí dost, přesto stíhá sledovat, co se děje kolem. Potvrdila to na sociální síti, kde se vyjádřila k záležitosti, která momentálně hýbe nejen Prahou, ale celým Českem.

Je to případ, který hýbe celým Českem už několik dní. Dva němečtí turisté před nedávnem posprejovali pražský Karlův most a začalo se řešit, kdo graffiti zlikviduje. Ještě než se na místo dostavili najatí odborníci, přišel sem pan Miloslav Černý a výtvor turistů odstranil. Zpráva o tom se dostala i k Ewě Farne.

Oblíbená zpěvačka totiž na Instagramu zareagovala na následující výzvu jednoho z uživatelů této sociální sítě. „Prosíme fantoma, který za jednu noc, potmě a zadarmo, odstranil z Karlova mostu graffiti (které se moudří odborníci chystali za x tisíc čistit celý měsíc), jestli by se nekoukl i na D1. Díky,“ stojí v ní.

„Ano, prosím! Když někdo něco udělá zadarmo pro dobro společnosti či našeho prostředí, mělo by se to náležitě cenit, ne trestat!“ napsala na rovinu Farna, která by dozajista ocenila i zmíněnou rychloopravu dálnice D1, po které jako zpěvačka bezpochyby cestuje na koncerty.

Jak dosvědčují její instastories, právě dnes se zpěvačka vydala na jedno vystoupení. Namířeno má na Létofest do Olomouce, kde byli organizátoři nejspíš odvážní. Ewa se totiž nedávno svěřila, že někteří pořadatelé se k ní nezachovali zrovna dvakrát férově.

Řada z nich totiž nevěřila tomu, že se zpěvačka vrátí na pódiu tak brzy po porodu. Farna přivedla prvorozeného syna na svět zhruba před dvěma měsíci, podle dostupných informací v nemocnici ve středočeské Příbrami.

Témata: Ewa Farna