Karel Gott dohazovač? Tajemství Jágra a Písařovicové odhaleno!

Daniela Písařovicová, Jaromír Jágr a manželé Krajčovi 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

2. srpna 2019 9:09 | Aktualizováno: 3. srpna 2019 4:14

Vzniká další hvězdný pár? Moderátorka České televize Daniela Písařovicová (40) se s Jaromírem Jágrem (47) seznámila na oslavě 80. narozenin Karla Gotta a od té doby se o nich špitá. Je snad mezi nimi něco víc?

Jaromír Jágr už je nějakou chvíli sám, jeho bývalá přítelkyně, modelka Veronika Kopřivová už randí s jiným. Není proto divu, že se spekuluje, zda si i slavný hokejista už nenašel novou partnerku!

Když Karel Gott slavil narozeniny, strávil Jágr dlouhou dobu povídáním s moderátorkou Událostí Danielou Písařovicovou. I ona je v tuhle chvíli nezadaná a tak z nich mnozí už udělali pár!

Jenže podle zprávařky je to jinak. „Bavili jsme se o práci toho druhého, mě zajímal hokej, jeho moderování. Pak o běžných věcech. Bylo to příjemné," práskla Blesku Písařovicová.

Jenže jak se zdá, tím vše skončilo! „Telefony jsme si nevyměnili a ani na Kladno se nechystám," směje se tmavovláska. Každopádně by Daniela nebyla první moderátorka zpráv, se kterou by Jágr randil. V minulosti chodil i s blonďatou Lucií Borhyovou a Nicol Lenertovou.

Témata: Daniela Písařovicová Jaromír Jágr Karel Gott