ŠOK! Lucie Vondráčková předvedla láskyplný polibek!

Lucie Vondráčková 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. srpna 2019 14:55 | Aktualizováno: 1. srpna 2019 22:25

Lucie Vondráčková se vědomě nechala přistihnout při láskyplném polibku, ačkoliv se ještě nedávno dušovala, že nového chlapa zatím rozhodně nehledá. Chtěla tak snad něco vzkázat manželovi Tomáši Plekancovi, který už nějaký čas má novou partnerku?

Lucie Vondráčková zase jednou zaskočila všechny fanoušky. Sama od sebe totiž sdílela záběry láskyplného polibku. Nového partnera v tom ovšem nehledejte, pusu jí v krátkém videu dává jeden z jejích synů. I to je však celkem překvapení, jelikož zpěvačka a herečka děti na sociálních sítích ukazuje jen zřídkakdy.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lucie Vondráčková (@lucievondrackovaofficial), Čec 31, 2019 v 9:43 PDT

A to navzdory výzvám některých škarohlídů, kteří dvojnásobné mamince nevěří, že se syny opravdu tráví čas. „Lucko, a kde máš ty kluky?“ zeptal se nedávno provokativně jeden z fanoušků. Dnes zveřejněné video mu snad bude dostatečným důkazem, že se Lucie o děti vzorně stará.

Vondráčková se zkrátka pouze snaží držet je stranou pozornosti, jelikož už tak si oba synové prochází náročným obdobím, kdy se od sebe jejich matka a otec Tomáš Plekanec odloučili. Brzy by měl začít soud, který manžele definitivně rozvede.

Na Facebooku pak zpěvačka prozradila, kde dojemné rodinné záběry vznikly. „Fotili jsme v záchranné stanici pro volně žijící zvířata v Praze – Jinonicích. Najdete poraněnou labuť, zavoláte, přijedou, postarají se, zachrání, ošetří a pustí zpět do přírody… jsou úžasní… a až se naučím na nové klávesnici psát háčky a čárky, bude to taky dobrý,“ napsala.

Naopak s muži to má Vondráčková nejspíš stále stejně. „Nehledám,“ odpověděla nedávno na vzkaz jedné z fanynek. To její manžel už má po svém boku novou partnerku, s tenistkou Lucií Šafářovou už dokonce čeká dítě.

Témata: Lucie Vondráčková