Kateřina Brožová má známý hlas: Herečka je další soutěžící Tváře!

Kateřina Brožová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. srpna 2019 13:32

Kateřina Brožová se dnes oficiálně stala čtvrtou účastnící letošní řady soutěže Tvoje tvář má známý hlas, která se na podzim utká o televizní diváky se StarDance. Právě cestou na zkoušku Tváře včera oblíbená herečka bourala na dálnici.

Bude to na podzim velká konfrontace, ze které vzejde jen jeden vítěz. Zatímco Česká televize už všechny účastníky letošní StarDance představila, Nova si ještě několik soutěžících Tváře nechává v kapse. Dnes však oznámila jméno čtvrtého z nich, je jím oblíbená herečka Kateřina Brožová.

„Je to tady! Velmi se na to těším a zároveň mám obrovský respekt, protože vím, jak moc je to těžké. Takže se budu modlit, aby to vše dobře dopadlo,“ řekla TV Nova žena, která vystupuje v muzikálech, tudíž je na zpívání v těle cizí osoby svým způsobem zvyklá.

Brožová se může opřít o velkou podporu rodiny, především dcery, v jejíž pomoc věří. „Když jsem to probírala s dcerou, bála jsem se nějaké negativní reakce, ale řekla jen no dobrý. A protože moje dcera se velmi dobře učí písničky, doufám, že mi třeba bude pomáhat učit se texty,“ svěřila se herečka.

Bohužel hned od začátku provázejí Brožovou potíže, včera totiž při cestě právě na zkoušku Tváře bourala na dálnici D1. „Stalo se to v zúžení ve směru na Prahu v koloně. Ta se najednou rozjela, ale někdo to tam vepředu zašlápl, a bylo to, nedobrzdila jsem. Nikomu se naštěstí nic nestalo a teď nás budou odtahovat,“ oddechla si po nehodě.

Prvními třemi účastníky šesté řady se už dříve stali herci Zuzana Norisová a Robert Urban a zpěvačka Deborah Kahlová známá jako Debbi. Společně s Brožovou se budou na podzim snažit zařadit po bok předchozích vítězů Tváře Hany Holišové, Jana Ciny, Tatiany Vilhelmové, Bereniky Kohoutové a Michaely Badinkové.

Témata: Kateřina Brožová