Ewa Farna po porodu jen září? Zpěvačka musela kápnout božskou!

Ewa Farna 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. srpna 2019 11:34 | Aktualizováno: 1. srpna 2019 22:25

Ewa Farna během dvou měsíců, které uběhly od porodu syna, zaskočila fanoušky už několikrát. Teď se jí to povedlo propagační fotkou z koncertu, pod kterou jí příznivci skládají komplimenty. Zpěvačka však musela přiznat, že je to celé trochu jinak.

Jsou to dva měsíce, co Ewa Farna přivedla na svět prvorozeného syna, podle dostupných informací se tak stalo v nemocnici v Příbrami. Od té doby nepřestává své příznivce šokovat, povedlo se jí to kupříkladu extrémně rychlým návratem na pódia. Teď je zase zaskočila propagační fotkou na blížící se koncert.

„Moc vám to sluší jako novopečené mamince. Úplně jste se rozzářila a dozrála,“ polichotil jí pod snímkem jeden z fanoušků. Zpěvačka ale upřímně přiznala, že nejde o aktuální záležitost. „Děkuji moc za kompliment, ačkoli fotka je focení rok zpátky,“ odpověděla Farna a potvrdila, že snímek vznikl ještě v době, kdy ani nebyla v jiném stavu.

Populární zpěvačka snímkem lákala především polské fanoušky na festival v Sopotech. Po návratu na pódia si přitom postěžovala, že se k ní polští organizátoři po porodu nechovají úplně příkladně. Naopak čeští pořadatelé prý byli odvážnější, když věřili, že bude brzy po narození opět ve formě.

„Pozdravuji tímto videem všechny organizátory, kteří se vysmáli mojí manažerce, když tvrdila, že Ewa je připravená zahrát koncert již v létě, a mimo jiné prohlašovali, že nevyspalá žena nedokáže dobře zazpívat,“ ozvala se Farna před nedávnem.

I přes návrat na pódia jsou však na prvním místě mateřské povinnosti. Farna před časem přiznala, že už s miminkem netráví 24 hodin, ale jen „skandálních 22,5 hodiny“, ale pro všechny měla jasný vzkaz. „Každá máma ať si dovolí takové tempo, na jaké se cítí,“ vyjádřila se na rovinu.

Témata: Ewa Farna