Andrea Pomeje a exekuce? Měsíce nejistoty jsou u konce!

Andrea Pomeje se svým mužem Jirkou 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. srpna 2019 8:53

Andrea Pomeje si prožívala po smrti manžela Jiřího peklo. Měsíce nejistoty a strachu z exekuce způsobené hercovými obřími dluhy, které jí spadly do klína, jsou definitivně u konce. Diskžokejka prozradila, jak se celá záležitost vyřešila.

Jiří Pomeje (†54) byl kvůli svým megalomanským projektům, jakým byl kupříkladu velkofilm Andělská tvář, zadlužený až po uši, když tedy letos koncem února podlehl rakovině, obrátila se pozornost na vdovu Andreu, které mohly dluhy spadnout do klína. Diskžokejka kvůli tomu dokonce nesměla opustit zemi. V létě si však mohla definitivně oddechnout.

„Vše je vyřízené. Vzdala jsem se dědictví. Ty dluhy byly tak rapidně vysoké, že se s tím počítalo,“ prozradila nyní Expresu s tím, že jí šlo především o to, aby to časem nepadlo na dceru Aničku. „A jelikož je nezletilá, tak jsem byla zákonný zástupce, který se měl zřeknout i za ni. A o tom musel rozhodnout soud,“ pokračovala Andrea.

Justice rozhodla ve prospěch diskžokejky, dluhy prý byly tak vysoké, že šlo vše do likvidace. „Spadl mi kámen ze srdce,“ oddechla si Pomeje, které by za určitých okolností mohla hrozit i exekuce.

Přesnou dlužnou částku, kterou po sobě herec zanechal, ale prozradit odmítla. „Můžu, ale nechci. Je to zbytečné. Všichni ale vědí, o jaké částky šlo. Byly to miliony,“ svěřila se Andrea. Podle informací Expresu mělo jít konkrétně o 7 exekucí v hodnotě téměř 14 milionů korun.

Témata: Andrea Pomeje Jiří Pomeje