Jaromír Jágr se chce seznámit: Řekl, jakou ženu k sobě na Kladno hledá!

Jaromír Jágr 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

31. července 2019 22:02

Jaromír Jágr je už nějakou dobu nezadaný, až teď ale zjistil, že seznámit se s novou partnerkou může klidně i na hokeji. Dokonce prozradil, jaký typ žen k sobě domů na Kladno hledá.

Jaromír Jágr nastoupil v úterý se svým Kladnem k utkání v Litvínově, kde mu padla do oka černovlasá zaměstnankyně domácích Renáta Hlaváčová, která médiím prozradila, zdali to mezi nimi zajiskřilo. „Řekl mi, že jsem moc hezká na to, že fandím Litvínovu,“ svěřila se podle iDnes.cz s tím, že je to pro ní životní zážitek.

Legendární hokejista, který je po rozchodu s modelkou Veronikou Kopřivovou nezadaný, se k úsměvné scénce vyjádřil den poté na sociální síti. Ačkoliv dosud tvrdil, že na ženy nemá čas, tentokrát volil výrazně odlišná slova.

„Ahoj, hokejová rodino. Prosím, berte to jako humor, sranda musí být! Koukněte, kde všude se člověk může seznámit. Na trestné lavici! Kdybych věděl, že to bude tak příjemné povídání, tak jsem se nechal vyloučit na 10 min a né na 2,“ napsal na Facebooku.

„Musím říci, že Jirka Šlégr mě překvapil, jaký je stratég, když slečnu postavil hned vedle trestné lavice pro hosty. Dobře věděl, že je jen otázka času, kdy se nechám vyloučit. Člověk se pořád učí, proto i my Rytíři Kladno hledáme mladá atraktivní děvčata a rádi použijeme tuhle skvělou taktiku,“ dodal Jágr.

Témata: Jaromír Jágr