Dominika Gottová na nočním tahu: Tohle Karel nesměl vidět!

Karel Gott s dcerami a manželem Dominiky Timem 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

31. července 2019 21:20

Dominika Gottová si během návštěvy Prahy, kam přijela oslavit narozeniny svého otce Karla Gotta, neodpustila noční tah hlavním městem. Byl právě tohle důvod, proč odmítla být po celou dobu na Bertramce?

Jak jsme vás již informovali, Dominika Gottová se pouhých třech dnech v Česku sbalila a odjela s manželem Timem zpátky domů do Finska. Před odletem si postěžovala na místní drahé hotely, které – jak se později ukázalo – platil její otec, legendární zpěvák Karel Gott.

Mistr prý dokonce své dceři nabízel, aby se svým mužem byla v době pobytu u něj na Bertramce, což podle dostupných informací s díky odmítla kvůli tomu, že manželé Gottovi bydlí v klidné části Prahy a ona s Timem toužila být v centru dění uprostřed noční Prahy. Tohle zdůvodnění nakonec „dosvědčila“ svým chováním.

S reportéry Blesku totiž v sobotu večer vyrazila do restaurace U Vodárny, kde usedla k prostřenému stolu i s maminkou Antonií Zacpalovou. Novináři se navíc po večeři nechala doprovodit i do víru vášně v centru hlavního města.

Cesta Dominiky Gottové noční Prahou skončila v baru v samém centru metropole, kde vydržela do dvou hodin ráno. Pak i s vědomím toho, že ji druhý den čeká návštěva u otce, odešla na hotel. „Musím už do postele, ať jsem zítra v pohodě,“ prohlásila podle Blesku.

Nejstarší dcera legendárního zpěváka totiž přijela především na nedělní setkání s tatínkem, Karel Gott chtěl totiž i s ní oslavit nedávné 80. narozeniny. Na Bertramce se Dominika viděla i se svou sestrou Lucií.

Témata: Dominika Gottová Karel Gott