Dáda Patrasová zešílela? Její Instagram je jeden velký klam!

Dagmar Patrasová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

31. července 2019 16:59

Dáda Patrasová má kvůli svému chování na sociální síti Instagram z ostudy kabát. Příznivce se totiž marně snaží svými příspěvky přesvědčit, že je na dovolené v Itálii. Sami fanoušci však zjistili, že to tak není.

Dáda Patrasová možná záviděla svému manželovi Felixi Slováčkovi výlet do zahraničí, známý hudebník se nedávno vrátil z dovolené ve španělské Andalusii, kde byl se svou současnou partnerkou Lucií Gelemovou, ale pořádně se přepočítala. Herečka, která se proslavila také šílenými výtvory na Instagramu, totiž chtěla zážitky z cest dokumentovat právě tam, ale moc jí to nevyšlo.

Patrasová sice tvrdila, že se se svým italským přítelem Vitem chystá na společnou dovolenou do Itálie, kam jsou situovány i nejnovější příspěvky na jejím profilu, ovšem něco na nich prostě nehraje. Bohužel pro Dádu si toho všimli i její příznivci.

„Tomu asi nikdo nevěří, že je to autentická fotka z Itálie… rozostřené linie kolem postavy a fotopozadí na plátně,“ napsal jeden z nich na rovinu, zatímco další si z herečky pouze utahují. „Jak vy to děláte, že jste pořád někde jinde?“ píše se v jednom z komentářů. „Vy ty výlety doslova stříháte,“ vtipkoval zase jiný fanoušek.

Proč má Patrasová něco takového zapotřebí, je pro všechny velkou záhadou, zvlášť když se podle svých slov do malebné země na jihu Evropy opravdu chystá, ale až v září. To má jet s partnerem na dovolenou na Sicílii.

Naopak Slováček se svou partnerkou Lucií Gelemovou sdíleli na sítích ze zahraničí autentické fotky a hned po návratu domů vyrazili do módních salonů. Gelemová dokonce oblékla svatební šaty, nejdřív si však bude muset počkat, zdali se saxofonista konečně rozvede s Patrasovou.

Témata: Dagmar Patrasová Felix Slováček