Jaromír Jágr koketoval s černovláskou: Prozradila, co jí řekl!

Jaromír Jágr 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

31. července 2019 15:37

Jaromír Jágr sice tvrdí, že hledání nové životní partnerky odloží po rozchodu s Veronikou Kopřivovou na jindy, včera na zimáku to ovšem vypadalo jinak. Hokejista se snažil na jednu z přítomných žen zapůsobit svým proslulým smyslem pro humor.

Když se Jaromír Jágr rozešel s Veronikou Kopřivovou, slovy „opravdu nejsem blázen“ naznačoval, že pracovní vytížení související s kladenským hokejovým klubem mu momentálně neumožňuje, aby si hledal novou lásku. Co když si však nějaká atraktivní žena najde jeho?

Stačilo se na oslavě osmdesátin Karla Gotta vyfotit s moderátorkou České televize Danielou Písařovicovou a některá média už psala, jaký by to byl hezký pár. Z večírku kamarády DJ Uwy si zase odvezl tajemnou brunetku a vyrojily se další spekulace. Včera jej pak zastihli s další pohlednou ženou.

Jágr byl v úterý v Litvínově, kde se jeho Kladno utkalo s domácím týmem, když mu padla do oka černovlasá zaměstnankyně Vervy Renáta Hlaváčová, která médiím prozradila, co s ní hokejista dělal. „Řekl mi, že jsem moc hezká na to, že fandím Litvínovu,“ svěřila se podle iDnes.cz s tím, že je to pro ní životní zážitek.

Olympijský šampion se tedy pokusil zapůsobit svým proslulým smyslem pro humor, nikoliv svým vysportovaným tělem. Však si nedávno postěžoval, že má 120 kilogramů, nejvíce v kariéře. Do začátku sezóny si ovšem přeje shodit na 107 kilogramů.

Zatímco Jágr novou partnerku ještě nenašel, Kopřivová už nějaký čas randí s modelem a kickboxerem Miroslavem Dubovickým. Momentálně jsou spolu oba opět v Itálii, kde před několika týdny prasklo, že tvoří pár.

Témata: Jaromír Jágr