Hvězda Ulice má další problémy! Spadl na ni strom!

Jaroslava Obermaierová 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

31. července 2019 12:04

Herečka Jaroslava Obermaierová (73), jedna z hvězd seriálu Ulice, má opět problémy! Když už konečně dostala injekce, které jí ulevily od bolesti zad, potkalo ji další zranění!

Obermaierové alias Vilmě Niklové se v poslední době smůla lepí na paty! Kvůli problémům s páteří hodně zhubla, pomohly jí až velmi drahé injekce proti bolesti.

Jenže pak přišla další rána! Když si na začátku prázdnin užívala volno na své chalupě, spadl jí na nohu strom – a to ve chvíli, když odpočívala v houpací síti. V tu chvíli se ale jeden ze stromů, na nichž byla síť přivázaná, přelomil!  

„Nevěřila bych, jaká to může být rána. Úplně mi odrazila maso! Měla jsem obří hematom a několik dní jsem jen pajdala,“ popsala pro Aha! děsivou chvilku herečka.

Kvůli tomu si musela na nohu dávat ledové obklady. A doktor jí při kontrole zakázal koupání. „Mohl by totiž z toho vzniknout bércový vřed. Takže na cestu k moři můžu zapomenout,“ smutní teď Obermaierová.

„Nechci skuhrat, vím, že na tom jsou lidé mnohem hůř. A jsou většinou mladší než já. Ale už bych ráda měla klid,“ přiznala Obermaierová, kterou poslední roky pronásleduje jeden úraz za druhým.

Místo moře tak tráví svou dovolenou právě na chalupě, kde se zranila. „Nakonec musí být člověk rád, že má aspoň v pořádku srdce,“ dodává Jaroslava Obermaierová.

Témata: Jaroslava Obermaierová seriál Ulice