Moderátorka Renáta Czadernová: Předčasný porod a JIP!

Renáta Czadernová podruhé porodila 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

31. července 2019 9:25

Moderátorka televize Nova Renáta Czadernová (34) prožila hodně krušné chvíle! Porodila sice krásnou holčičku, rozhodně to ale nebylo jednoduché!

Zprávařka Renáta Czadernová ještě před měsícem pracovala, na konci června pak porodila! Dcera totiž přišla na svět předčasně! „Bylo to nečekaně dříve, Karolínka přišla na svět zhruba šest týdnů před termínem,“ prozradila TV Nova moderátorka a televizní parťačka Petra Suchoně.

„Karolínku převezli na JIPku, já jsem zůstala po operaci na rizikovém oddělení. Asi po týdnu jsme přešly na společný pokoj na JSP (jednotku specializované péče), kde jsme byly další týden,“ popsala porod a situaci po něm Renáta. Dneska už jsou obě krásky doma a oslavují první měsíc života Karolínky!

Moderátorka ocenila především práci zdravotníků. „Tímto bych chtěla z celého srdce poděkovat lékařům a sestřičkám z neonatologického oddělení nemocnice v Motole. Všichni nám svým klidným a přátelským přístupem dodávali sílu a pozitivní myšlení,“ popsala šťastná maminka, která už doma má dvouletou Adélku.

Témata: Renáta Czadernová děti