Ewa Farna má nevděčné fanoušky? Přiznejte se…

Ewa Farna 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

31. července 2019 9:32 | Aktualizováno: 31. července 2019 23:14

Zpěvačka Ewa Farna uspořádala na sociální síti menší průzkum, aby zjistila, kteří lidé na jejím profilu jsou opravdoví fanoušci. Vyprovokoval jí k tomu nádherný vzkaz fanynky, který souvisel s jejím dva roky starým dokumentem.

Ewa Farna už si po návratu na pódia po porodu syna postěžovala na nevděčné pořadatele, především ty polské, kteří se na ni dívali skrz prsty a odmítali věřit tomu, že se jí comeback povede tak brzy. Málokdy by ovšem čekal, že oblíbená zpěvačka začne něco vyčítat i svým fanouškům. Stačil ovšem vzkaz jednoho z příznivců a bylo to.

„Milá Ewi… Nechodím na Vaše koncerty, nemám Vaše CD, ale dnes jsem viděla Váš dokument Neznámá známá… Jste neuvěřitelná, odvážná, úžasně upřímná a máte můj velký obdiv za to, čím jste si prošla a co jste dokázala. Být stále svá Vám není třeba přát – jste čistá duše. A věřte, že je opravdu vidět, že to co děláte, děláte s láskou a v plném nasazení,“ stojí v něm.

Zpěvačka samozřejmě za nádherný vzkaz poděkovala, ale v souvislosti s dokumentem jí v hlavě vyvstala jedna zásadní otázka týkající se fanoušků. Farna si přála na ni znát odpověď, a tak se příznivců na rovinu zeptala.

„A teď se přiznejte, kdo dokoukal můj dokument až úplně do konce?“ napsala. Nešlo jí však o to, aby zjistila, kolik má opravdu věrných fanoušků, chtěla si udělat průzkum na jiné téma. „Vždycky mě zajímalo, kolik lidí uvidí ještě záběry po titulkách,“ vysvětlila.

Dokument Neznámá známá má po dvou letech na serveru ČSFD slušné hodnocení 58 % a některé dojemné recenze. „Nemohu říci, že jsem její nějaký velký fanoušek. Rozhodně, když ji slyším, tak si ji rád poslechnu. V čem si mě však tahle krásná a citlivá dívka získává, to je tím, jak se prezentuje. Jak mluví o rodině, bohu, víře, kariéře,“ píše jeden z recenzentů.

Témata: Ewa Farna